Termeni generali

Vă rugăm să citiți acești termeni și condiții cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului. Utilizarea acestui site implică acceptarea tacită a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă înțelegerea (contractul) dintre părți.

În calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.SweetsLand.ro, Promotional Sweets S.R.L. își rezervă dreptul de a schimbă și actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum și Politică de confidențialitate, Termenii și condițiile de folosire, fără o notificare prealabilă. Astfel, va rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifică termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Drepturi de autor

Conținutul site-ului www.SweetsLand.ro este proprietatea Promotional Sweets S.R.L.

Promotional Sweets S.R.L garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul www.SweetsLand.ro, în interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) și nu îi conferă dreptul de a descarcă sau de a modifică parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Promotional Sweets S.R.L fără acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafică, sunt proprietatea Promotional Sweets S.R.L sau, după caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului și este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea parțială sau în întregime a site-ului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin acord cu cele mai sus menționate.

Sesizări

În cazul în care observați că am adus atingere în vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele recepționate sunt contrafăcute sau încalcă drepturi la marca, va rugăm să ne comunicați acest lucru pe adresa de e-mail: Office@sweetsland.ro Promotional Sweets S.R.L va răspunde sesizării în maxim 2 zile lucrătoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de Promotional Sweets S.R.L exclusiv în scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comandă vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promoții, buletinele informative periodice (doar în măsură în care sunteți de acord să primiți acest gen de informații) facturare și pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteți obligat să furnizați datele personale, însă refuzul face imposibilă prelucrarea comenzii și derularea livrării produselor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către echipa Promotional Sweets S.R.L.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. De asemenea, aveți dreptul să va opuneți prelucrării datelor personale și să solicități ștergerea datelor din baza noastră de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa către Promotional Sweets S.R.L cu o cerere scrisă, datată și semnată. Promotional Sweets S.R.L se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conțînând informații referitoare la datele personale ale clienților săi. În cazul în care se va pune problema utilizării datelor dumneavoastră în scopul realizării unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

Promotional Sweets S.R.L nu trimite mesaje nesolicitate clienților săi. Orice mesaj periodic trimis conține datele noastre de identificare, precum și o procedura valida de renunțare la subscriere.

Politică de confidențialitate

Va invităm să accesați, de asemenea, pagină Politică de confidențialitate care se aplică, vizitei dumneavoastră pe pagină noastră web.

Garanția produselor

Produsele comercializate de Promotional Sweets S.R.L nu sunt contrafăcute.

Promotional Sweets S.R.L garantează integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, până în momentul livrării.

Obligațiile de înregistrare ale utilizatorului

În vederea utilizării serviciului, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră.

Conciliere

În cazul în care aveți o nemulțumire în legătură cu produsele sau serviciile oferite de Promotional Sweets S.R.L, va rugăm să ne adresați un e-mail pe adresa: office@sweetsland.ro Orice conflict apărut între clienți și companie se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți.  În cazul în care conflictul nu s-a soluționat pe cale amiabilă, competență revine instanțelor de judecată române, conform legislației în vigoare.

Alți Termeni

Termenii și condițiile reprezintă întregul acord dintre dumneavoastră și Promotional Sweets S.R.L pentru utilizarea acestui site.

Promotional Sweets S.R.L verifică periodic exactitatea informațiilor de pe site, dar nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, statutară sau de altă natură, privind conținutul și disponibilitatea site-ului.

În cazul unei erori umane prin care prețul unui produs a fost introdus greșit în magazinul nostru online, nu suntem obligați să furnizăm respectivul produs la prețul greșit și va vom comunica acest lucru înainte de a livra comandă. În această situație, va vom transmite noul preț al produsului, iar dumneavoastră veți decide dacă doriți sau nu să achiziționați produsul la prețul corect.

Fotografiile produselor afișate pe site au caracter informativ și acestea pot conține accesorii neincluse în pachete, iar prețul sau unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot există erori de operare.

Promotional Sweets S.R.L nu trimite mesaje nesolicitate clienților săi. Orice mesaj periodic trimis conține datele noastre de identificare, precum și o procedura valida de renunțare la subscriere.