Informaţii despre firmă :

Magazinul online www.SweetsLand.ro deţinut de firma Promotional Sweets S.R.L înregistrată la Registrul Comerţului Prahova, Romania cu numărul de ordine J29/1320/26.05.2021, CUI : RO 44336127

Adresă sediu social :
Strada Tazlău nr. 4A, et. 2, ap. 17, Ploiesti
Jud. Prahova, Romania
Cod poştal: 100475

Date cont bancar :

Banca : BANCA OTP BANK ROMANIA
Titular : Promotional Sweets S.R.L
Cod IBAN : RO13 OTPV 6800 0146 8635 RO01

Numere de telefon :
0742.843.199 – Informaţii generale.
0745.892.763 – Administrator

Adresă e-mail :

office@sweetsland.ro – contact general.

Alte informaţii :

Echipa Promotional Sweets S.R.L are o experianţă de peste 10 ani în promovarea prin produse personalizate, însă prin proiectul SweetsLand.ro işi propune să crească popularitatea şi vânzarile dulciurilor personalizate, venind în întâmpinarea clienţilor cu o varietate mare de produse şi o diversitate de ambalaje personalizate.

Ciocolata folosită este de cea mai bună calitate, fiind importată de la cel mai mare producător de ciocolată din UK, Whitakers Chocolates – producător, distribuitor și furnizor de ciocolată rafinată încă din 1889.  Whitakers produce peste 10 milioane de ciocolate în fiecare săptămână, toate ambalate într-un mod deosebit, potrivite pentru a fi oferite drept cadou indiferent de ocazie.

Suntem motivaţi să devenim cel mai mare distribuitor de dulciuri personalizate din ţară şi facem eforturi pentru a aduce în Romania produse de cea mai bună calitate şi cât mai diversificate prin gusturi şi ambalaje deosebite.

Ne-am propus să fim primii care să ofere o gamă atât de mare de dulciuri personalizate adaptată  nevoilor diverse ale clienţilor ce işi doresc o promovare realizată într-un mod deosebit şi dulce.

Echipa SweetsLand a încheiat parteneriate valoroase cu caţiva dintre principalii furnizori de dulciuri personlizate din Europa, urmând ca în viitor să işi extindă portofoliul.